Blog
İstanbul Mezar Yapımı
20 Haziran 2022

Firmamızın yapmış olduğu hizmetler içinde geniş ürün yelpazesinde granit mezar modelleri mermer mezar modelleri vardır. Mozaik mezar modelleri ya da sizin tavsiye edebileceğiniz beğendiğiniz özelliklerdeki kombinasyonlar içermiş olan mezar yapım modellerinin beraberinde mevcut olan mezarın onarımı yapılır.

Uzun süre boyunca çevre ve iklim şartlarından dolayı kararma yaşanmış olabilir. Kirlenmiş mezar taşlarının ilk günkü gibi beyazlatılması zamanla silinen ve okunmayan mezar baş taşlarının boyanması her türlü onarımı ve yenilenmesi gibi kabir inşaatı ile alakalı her konuda sizin yanınızda yer alan firmamız tercihinize göre kaliteli hizmet sunar.

İstanbul Mezar Yapımında Kaliteli Hizmetler

Öncelikle kaybetmiş olduğunuz yakınlarınız için üzüntünüze ortak olduğumuzu belirtmek isteriz. olarak siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermek için buradayız. Yaşadığı zamanlarda sizler için çok önemli ve vazgeçilmez olan yakınlarınızın ahirete göçmesinden sonra onlara gösterdiğiniz önemin bir parçası olarak ebedi yolculuklarında dinlenecekleri ortamı en huzurlu ve güvenli şekilde inşa etmek isteyebilirsiniz.

İstanbul'un bütün mezarlıklarında sevdiklerinize ait olan mezarların her türlü yapımı konusunda onarım yenilenme deneyimli teknik personelimiz ile senelerin vermiş olduğu tecrübe ile özenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Birçok seçenek içinde size uygun olan maliyet ve modellerimiz için lütfen bizimle iletişime geçin.

İstanbul Mezar Yapımı İçin Niçin Bizim Firma Tercih Edilmeli?

Mezar yapımı için İstanbul içinde binlerce mezar yapımı konusunda hizmet veren en kaliteli mezar taşı yapımı inşa etmek için hazır bir şekilde bekliyoruz. Şimdiye kadar bu hizmet için yapılmış olan binlerce yorum ve verilen yorumlar ile İstanbul içinde doğru hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hususta hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Yakınlarını kaybetmiş olan kişilere vermiş olduğumuz hizmetten memnuniyet duyması bizim için önemlidir. Gönül rahatlığı ile işinizi yaptırmak için firması olarak seçmiş olduğun işleri İstanbul mezar bakım garantisi kapsamında korunmaz koruma altına alıyoruz.

Firma olarak yapmış olduğumuz çalışma ve kazandığımız tecrübe ile beraber günümüz şartlarında mecburiyet olarak gördüğümüz teknoloji ile hizmet vermeyi hedefliyoruz. Mezar yapım işleri firması olarak mezar yapımı ve mezar tamiri mezar taşı modelleri mevcuttur. Lazer kesim işleme fotoğraf ve porselen resim alanlarında sektördeki diğer firmalara kıyasla misyon ve vizyon ve kalite politikası ile hareket etmiş bulunuyoruz.

İstanbul il ve ilçe köylerindeki bütün mezarlıklarda kaliteli hizmet vermiş olduğumuz çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Mezarlıklar Müdürlüğünün mezar yapım süresi olarak vermiş oldukları gün sayısı 30 gündür. Bizim mezarı müşterilerimize teslim etme süremiz ise genel ortalaması olarak 7 ya da 10 gün süre zarfında gerçekleşir. Bu sürenin uzaması mezarın yeni ya da eski mezar olması etki eder.

Mezar Mermer Çeşitleri

Bütün mezar yapılarında genellikle 6 milim hasır demir kullanımı yapılır. İstanbul mezarlıklarında genellikle mezarların %80'den fazlasında Marmara mermer kullanımı mevcuttur. Marmara mermer kullanılması sıkıntısız olsa da diğer çeşitlerine göre daha az dayanıklı olurlar. Bunun beraberinde Marmara mermerin granite oranla fiyatı ve işlemesi çok daha uygun fiyata oluyor.

Mermer Mezarda Kullanılmış Olan Ölçüler

Mermer mezarda piyasada kullanılan malzemeler çok değişkenlik gösterebilir. Aynı model olan mezarlarda fiyat farkı bazen iki katına çıkarken bu gibi durumlarda mağdur olmamak için fiyat araştırması yaparken mezarda kullanılacak olan mermerin ölçülerini ve kullanılacak diğer mermerleri öğrenmekte yarar vardır. Online hizmet veren firmasından fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz.

Blog Arşiv
MEZBAK sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close